تولید یک چهارم گوشت کشور توسط عشایر

رئیس فراکسیون کشاورزی پویا و عشایر مجلس، گفت: عشایر کشور با جمعیتی بالغ بر یک میلیون و 200 هزار نفر و حدود ۲۵۰ هزار خانوار سهم بسزایی در تولید گوشت قرمز و صنایع دستی دارند و بیش از ۲۵ درصد گوشت قرمز کشور توسط این قشر تولید می‌شود.

پیمان فلسفی ضمن اعلان این خبر گفت: به دعوت بسیج عشایر نشستی به منظور بررسی و تبادل نظر راهکارها و استراتژی‌های تقویت و حمایت فعالیت‌های مرتبط با جامعه عشایری با حضور فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج عشایر، نمایندگان سازمان دامپزشکی و امور مجلس بسیج مستضعفان در محل بسیج عشایر برگزار شد. نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی ادامه داد: عشایر کشور با جمعیتی بالغ بر یک میلیون و 200هزار نفر و حدود ۲۵۰ هزار خانوار سهم بسزایی در تولید گوشت قرمز و صنایع دستی دارند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بیش از ۲۵ درصد تولید گوشت قرمز و حدود ۳۵ درصد صنایع دستی کشور توسط عشایر تولید می‌شود، تصریح کرد: جمعیت عشایری که در ۲۷ استان کشور پراکنده‌ هستند، نه تنها در تأمین مواد غذایی و صنایع دستی کشور موثرند، بلکه در ایجاد ثبات و امنیت در مناطق مختلف، به ویژه مناطق مرزی، نقشی کلیدی ایفا می‌کنند. در این نشست آمادگی مجلس شورای اسلامی را برای کمک به عملیاتی کردن طرح‌ها و استفاده بهتر از ظرفیت‌های عشایر اعلام کردم.

منبع خبر: خبرگزاری خانه ملت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *